AGCO и Агроспейс запрошують на виставку «АГРО-2018» - Agrospace
AGCO и Агроспейс запрошують на виставку АГРО-2018

Світовий лідер сільгоспмашинобудування корпорація AGCO та її офіційний дистриб’ютор  в Україні – компанія «Агроспейс» запрошують Вас на XXX Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2018». На найбільшому виставковому майданчику країни у Києві 6-9 червня вітчизняні та провідні світові виробники презентуватимуть свої розробки і новинки у галузі агротехніки та технологій.

 

На стенді AGCO завжди людно, адже корпорація завжди демонструє інноваційну техніку, якій довіряюсь аграрії в усьому світі.

 

Агроспейс на Выставке АГРО2018 совместно с АГКО

 

Цього року на виставці «АГРО» будуть представлені топові моделі агротехніки відомих брендів:

 

- високопродуктивний комбайн Fendt 6335 C з унікальною жниваркою PowerFlow (її аналогів на ринку наразі не існує!), що гарантує якісне, швидке обмолочування, найвищу чистоту збіжжя та може комплектуватися обладнанням для ефективного збирання будь-яких культур – від традиційних зернових до ріпака, соняшника та кукурудзи;

комбайн Фендт 6335С

 

- потужні трактори Fendt 700, 900 та 1000 серій – високотехнологічні, ефективні, надійні, перевірені часом машини. Ця техніка завжди перевершує сподівання, видаючи максимальний результат при доволі низьких експлуатаційних витратах. На виставці у Вас буде можливість оцінити високу функціональність та ергономічність тракторів Fendt, а також замовити демопоказ цієї техніки на своїх полях;

 

трактора Фендт 700, 900 и 1000 серії

 

- довгоочікувана новинка 2018 року в Україні, що отримала безліч європейських та світових нагород, включаючи «Трактор року» та «Машина року» - трактор Valtra. На стенді AGCO демонструватиметься Valtra T 194 Active – модель нового, 4-го покоління тракторів фінського бренду, що втілила у собі останні розробки та інноваційні рішення. Ці машини пройшли понад 40 тис. випробувань у найжорсткіших умовах, а декларований виробником міжсервісний інтервал у 600 мотогодин б’є усі рекорди та свідчить про безперечну надійність тракторів Valtra.

 

трактор Valtra

 

Представники компанії «Агроспейс», які будуть працювати на стенді AGCO протягом усіх днів роботи «АГРО-2018», із задоволенням проконсультують Вас щодо повної лінійки техніки, пропонованій українським аграріям, встановлення додаткового обладнання, сервісного обслуговування та нададуть інформацію про гнучкі та вигідні умови фінансування.

Виставка «АГРО-2018» проходитиме 6-9 червня у Києві за адресою: «Експоцентр України», вул. Ак.Глушкова, 1.

Чекаємо на Вас!