Міжнародний день поля на Херсонщині. Парад інновацій - Agrospace
Міжнародний день поля на Херсонщині. Парад інновацій

31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН. Відвідувачі заходу не тільки ознайомилися з останніми науковими досягненнями у галузі агротехнологій, але й побачили інноваційну техніку від компанії «Агроспейс».

 

Цього року День поля зібрав чимало гостей – понад 150 аграріїв, науковців, представників місцевої влади. Інститут зрошуваного землеробства НААН підготував цікаву інформацію щодо інноваційних технологій вирощування озимих і ярих зернових, технічних сільськогосподарських культур на зрошуваних і неполивних землях, продемонстрував свої селекційні досягнення на демонстраційних полігонах. На Дні поля можна було отримати консультації провідних вчених Інституту.

 

Родзинкою заходу стала демонстрація інноваційної сільськогосподарської техніки.

 

 

 

Компанія «Агроспейс», один із лідерів з постачання техніки, запчастин та сервісних послуг на Півдні України, продемонструвала найкращі зразки техніки від провідних світових брендів.

 

У межах стаціонарної виставки фахівці «Агроспейс» презентували гостям Дня поля трактори, що заслужили довіру аграріїв в усьому світі:

 

31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН.  31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН.

 

- найпотужніший колісний трактор у класичній компоновці Fendt 1050 Vario, оснащений 6-циліндровим двигуном MAN потужністю 517 к.с. Незалежні німецькі експерти визнали цей трактор найбільш потужним і водночас економічним у світі. Декілька одиниць тракторів Fendt уже працюють на українських полях та тішать господарів гарними результатами.

 

31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН.  31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН.

 

- новинка на українському ринку – фінський трактор VALTRA T194 Active середнього класу потужності (195 к.с.). Завдяки вдалим технологічним рішенням та оригінальному дизайну VALTRA зібрала справжній «врожай» з європейських та світових нагород («Трактор року-2018», «Машина року-2018» та ін.). А ще це дуже надійні та довговічні машини (рекомендований виробником міжсервісний інтервал складає 600 мотогодин!).

 

 

Від слів – до справи. Презентація техніки перемістилася далі у поле, де на аграріїв вже чекав трактор Fendt 720 Vario, агрегатований із 6-метровим передпосівним напівнавісним комбінатором Kompaktomat (виробництва «Farmet», Чехія). Усього за один прохід Kompaktomat чудово розрівнює поверхню поля, подрібнює грудки та формує ідеальне посівне ложе. Трактор Fendt 720 Vario потужністю 200 к.с. – це одна з найбільш популярних моделей у Європі, що забезпечує значну економію пального та часу на проведення робіт.

 

31 травня на Херсонщині пройшов Міжнародний день поля, організатором якого виступив Інститут зрошуваного землеробства НААН.  

 

Гості Міжнародного дня поля залишилися задоволені технікою, що демонструвалася на виставці та у полі. Компанія «Агроспейс» отримала низку заявок на індивідуальні демопокази даної техніки у господарствах українських аграріїв.