Valtra Smart Tour у Дніпрі – це було круто - Agrospace
Valtra Smart Tour у Дніпрі – це було круто

На ринок техніки України постійно виходять нові світові бренди. Але не кожен з них може похвалитися крутою презентацією. А ось Valtra – вже може! 20 серпня на базі компанії «Агроспейс» у Дніпрі відбувся черговий етап європейського презентаційного туру Valtra Smart Tour. Це абсолютно новий формат презентації бренду не тільки для нашого міста, але й для всієї України.

 

Valtra Smart Tour у Дніпрі зібрав близько 70 гостей – сільгоспвиробників регіону, друзів і партнерів компанії «Агроспейс».  Ділова та розважальна частина програми так органічно поєдналися, що цей захід став не черговою сухою презентацією техніки, а яскравим  святом для усіх.

 

Valtra Smart Tour у Дніпрі  Valtra Smart Tour у Дніпрі

 Валтра смарт тур Агроспейс

 

«Фішкою» Valtra Smart Tour став фірмовий демотрейлер Valtra, у якому демонструвалися можливості інноваційного підлокітника Smart Touch та всесвітньо відомої студії VALTRA UNLIMITED. Жодних обмежень – студія втілює будь-які побажання покупця.

 

Валтра смарт тур, Украина Valtra Smart Tour у Дніпрі

Valtra Smart Tour у Дніпрі  Valtra Smart Tour у Дніпрі

 

Valtra не тільки один із найбільш надійних тракторів у світі (міжсервісний інтервал – 600 мотогодин!), але також єдиний виробник, що не пропонує трактори у базовій комплектації. Для кожного покупця конструюється індивідуальна машина: тільки корисні опції для ефективної та комфортної роботи - нічого зайвого!

 

У рамках Valtra Smart Tour демонструвалися чотири різних моделі тракторів Valtra, дві в полі : T-234Versu та T-194Active, та дві на площадці 234Active та T-194Versu. Гості могли проїхатися у тракторах разом з механіком «Агроспейс», аби оцінити дві моделі та виділити найбільш прийнятну для себе. Всі трактори характеризуються високою надійністю, простотою управління та обслуговування, проте моделі T-194Versu та T-234Versu відрізняються тим, що мають у комплектації «зірковий» підлокітник Smart Touch, відзначений найвищими нагородами у галузі, електронне управління гідравлічною системою та можливість програмування різних робочих операцій (трансмісія, оберти двигуна, навігація, та налаштування інших функцій).

Valtra Smart Tour у Дніпрі  Valtra Smart Tour у Дніпрі

Агроспейс, Валтра смарт тур 2018 Агроспейс ,Валтра смарт тур 2018

 

Тест-драйвами тракторів та стаціонарною презентацією справа не обмежилася: трактори показали у роботі  в полі, з причіпним обладнанням. Машини працювали у тандемі з ґрунтообробними знаряддями Softer (шириною захвату 4,5 м) та агрегатом для передпосівної обробки Kompaktomat (6 м). Трактори показали себе потужними та ефективними – адже справжнє скандинавське походження не приховаєш!

 

Valtra Smart Tour у Дніпрі  Valtra Smart Tour у Дніпрі

 

Вичерпну інформацію про техніку можна було отримати з перших вуст – на святі були присутні представники заводу Valtra, корпорації AGCO та керівники компанії «Агроспейс».

 

Valtra Smart Tour у Дніпрі Valtra Smart Tour у Дніпрі

 

Нудьгувати на заході професіоналам було нема коли - окрім тракторів Valtra, гості могли взяти участь у тест-драйві автомобілів Mercedes-benz, оглянути виставку шин та дисків від «Союз-Діаген», професійного інструменту KING TONY, дізнатися про вигідні фінансові програми від провідних українських банків. Захід проходив у комфортній обстановці – були облаштовані зоні відпочинку, розваг  та зручні майданчики для перемовин.

Valtra Smart Tour у Дніпрі Valtra Smart Tour у Дніпрі

Valtra Smart Tour у Дніпрі Valtra Smart Tour у Дніпрі

 

Valtra Smart Tour завершився яскраво – банкетом та розіграшем суперпризу, путівки до Фінляндії. Переможцем абсолютно чесного розіграшу став директор дніпропетровського агропідприємства «Дзержинівське» Віктор Шадурський. 

 

Valtra Smart Tour у Дніпрі

«Несподівано і дуже приємно! Я приїхав на Valtra Smart Tour, бо замислююся над придбанням трактору Valtra до свого господарства. Обробляємо 850 га,  наразі у нас вітчизняні трактори, і назріла необхідність поновити парк імпортною технікою. Мені якраз потрібен трактор потужністю 220-250 к.с. Бачив цю машину у роботі на полях Дніпропетровщини, зацікавився та приїхав, щоб поспілкуватися безпосередньо з представниками заводу Valtra. Мій інженер  Олександр Вікторович протестував трактор у полі та залишився дуже задоволений його роботою. Бо найголовніше для нас у тракторі – це надійність, ресурс двигуна,  простота обслуговування, умови для роботи механізатора (зараз це дуже актуально). А ще я геть не очікував стати щасливим володарем путівки до батьківщини бренду Valtra! Ось поїду до Фінляндії, побачу на власні очі, як виробляють трактори Valtra і визначусь остаточно, скоріше за все рішення буде позитивним. Дякую «Агроспейс» за яскраве свято і такий чудовий подарунок!», - розповів Віктор Васильович.

 

 

 

 

 

Повний фотозвіт на сторінці Агроспейс у фейсбуці