Агроспейс візьме участь у Київстар Фест - Agrospace
Агроспейс візьме участь у Київстар Фест

Компанія  «Агроспейс» візьме участь у святковій презентації нового мобільного додатку для аграріїв m-Agri від національного оператору Київстар. Київстар Фест стартував 1 серпня та охопить 8 міст і районних центрів України.

 

Компанія  «Агроспейс» візьме участь у святковій презентації нового мобільного додатку для аграріїв m-Agri від національного оператору Київстар

 

Київстар Фест – це справжнє родинне свято. Ділова частина складається з презентації нового мобільного додатку m-Agri – незамінного помічника аграрія, що повідомляє свіжі новини, організує фінанси, надає актуальний прогноз погоди, доступ до бази знань та можливість проконсультуватися з аграрними експертами онлайн. Розважальний блок свята – конкурси для всієї родини та фотозона, дитячі розваги й аквагрим, а також можливість виграти один із 50 смартфонів!

 

«Агроспейс» стане партнером свята у трьох областях України: 12 серпня Київстар Фест завітає до Баштанки (Миколаївська обл.), 14 серпня – до Каховки (Херсонська обл.), а 16 серпня пройде у Вільнянську (Запорізька обл.).

Компанія  «Агроспейс» візьме участь у святковій презентації нового мобільного додатку для аграріїв m-Agri від національного оператору Київстар

 

На Фесті компанія презентує місцевим аграріям новинку зі своєї лінійки техніки – фінського красеня трактор Valtra T-234 Versu із інноваційним джойстиком Smart Touch. Усі, хто цікавиться новинами в сфері техніки, знають, що ці трактори отримали найвищі нагороди галузі – «Трактор року-2018» та «Машина року-2018». Це міцні, надійні, продуктивні та комфортабельні трактори, здатні упоратися з будь-якими задачами сучасного аграрія.  А система Smart Touch, відзначена на виставці «Агрітехніка-2017» у Ганновері, допоможе це зробити максимально швидко та ефективно. Аграріям буде цікаво дізнатися технічні характеристики та можливості трактора Valtra, а дітлахам – зробити гарні світлини на згадку та відчути себе справжніми механізаторами!

 

Агроспейс та Київстар запрошують на родинне свято усіх жителів Баштанки, Каховки та Вільнянська!