Агроспейс та Київстар подарували свято жителям півдня України - Agrospace
Агроспейс та Київстар подарували свято жителям півдня України

Компанія  «Агроспейс» разом із національним мобільним оператором Київстар  подарували справжнє свято жителям південної України. Презентація нового мобільного додатку та фінського трактора Valtra, безліч розваг та конкурсів, призи та море приємних вражень – таким запам’ятається Київстар Фест.

 

Святкова презентація додатку для аграріїв m-Agri пройшла в серпні у 10 містах України. У Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях партнером Київстар Фест стала компанія «Агроспейс», яку добре знають місцеві аграрії – бо користуються сучасною технікою та сервісними послугами від «Агроспейс».

Святковий захід зібрав багато місцевих жителів – як дорослих, так и дітлахів. Усі бажаючі могли покататися на тракторі Valtra – володарі безлічі престижних нагород, в числі яких – Трактор року-2018. Гості Київстар Фест оцінили сучасний дизайн, високу технологічність (керування трактором здійснюється за допомогою інноваційного джойстика Smart Touch) та комфортабельність машини.

Дорослі та малеча із задоволенням брали участь у фотосесії, цікавих конкурсах та розвагах, а декілька щасливчиків навіть виграли сучасні смартфони! Загалом, свято вдалося на славу. 

Киевстар Фест, Валтра, Агроспейс Киевстар Фест, Валтра, Агроспейс