Виставковий сезон триває: запрошуємо на «Агропром-2019» у Дніпрі - Agrospace
Виставковий сезон триває: запрошуємо на «Агропром-2019» у Дніпрі

«Агроспейс» продовжує знайомити аграріїв з різних регіонів України із ефективною сільгосптехнікою від лідерів світового машинобудування. 27 лютого – 1 березня в м.Дніпро відбудеться традиційна виставка «Агропром-2019», де компанія демонструватиме тракторну техніку Fendt, Valtra та ґрунтообробну – Farmet.

 

Після вдалої виставки у Запоріжжі «Агроспейс» презентуватиме найкращі зразки зі лінійки техніки сільгоспвиробникам Дніпра та сусідніх регіонів. У рамках виставки «Агропром-2019» аграрії зможуть побачити:

 

  • Трактори Valtra малої та середньої потужності: Valtra Т-194 Versu потужністю 195 к.с. з інноваційним джойстиком Smart Touch та Valtra А-95 – 103 к.с. Родом із Фінляндії, бренд Valtra відомий у всьому світі – це універсальні, надійні, економічні трактори, перевірені на полях різних країн, прості в експлуатації та обслуговуванні. Нагадаємо, що минулого року бренд Valtra став переможцем у престижних номінаціях «Трактор року» та «Машина року»: прискіпливе професійне журі визнало ці трактори найкращими за функціоналом та дизайном.

Выставка Агропром, Агроспейс, рактора Валтра Т194 (195 л.с.) с подлокотиком и А95 (103 л.с.) Выставка Агропром, Агроспейс, рактора Валтра Т194 (195 л.с.) с подлокотиком и А95 (103 л.с.)

 

  • Потужний трактор Fendt  936 Vario (360 к.с.). Українські аграрії – від невеликих господарств до крупних агрохолдингів – цінують високу німецьку якість, технологічність, комфортабельність, що притаманні цим машинам. Трактори Fendt – найкращі у світі за співвідношенням потужності та економічності, а базова комплектація цих машин включає таку кількість корисних опцій, що Fendt стає просто поза конкуренцією. Зазначимо, що зараз на ці трактори діють акційні ціни (знижка до 28 000 евро) та розповсюджується розширена гарантія до 5 років. Докладну інформацію можна буде отримати у менеджерів «Агроспейс» на виставці «Агропром».

 

трактор Фендт 936 (360 л.с.) со скидко2й до 28000 евро от Агроспейс на выставке Агропром, Днепр трактор Фендт 360 л.с. со скидкой до 28000 евро от агроспейс на выставке Агропром 2019, Днепр

 

  • Дисковий лущильник Softer від чеської компанії Farmet. Агрегат має оптимальну ширину захвату – 4,5 м, забезпечує високу якість обробітку ґрунту та підготовку посівного ложа до сівби.

дисковый лущильник софтер Фармет шириной захвата 4,5 м от Агроспейс на выставке Агропром 2019, Днепр -	Дисковий лущильник Softer від чеської компанії Farmet. Агрегат має оптимальну ширину захвату – 4,5 м, від Агроспейс на виставці Агропром 2019, м. Дніпро

 

Виставка відбудеться за адресою: м. Дніпро, вул. Нижньодніпровська, 1, територія «Агро-Союзу», павільйон №4, сектор №1

Команда «Агроспейс» чекає на Вас!

план виставки Агропром 2019