У Миколаєві відкриється новий дилерський центр Агроспейс - Agrospace
У Миколаєві відкриється новий дилерський центр Агроспейс
17 травня в Миколаєві відбудеться урочисте відкриття нового дилерського центру компанії «Агроспейс». Гостей заходу чекає презентація широкої лінійки сучасної техніки, сервісного складу і запчастин, а також розважальна програма.
 
Новий дилерський центр «Агроспейс» буде працювати за адресою: м.Миколаїв, вул. Троїцька, 240a/5, і стане одним з найбільш передових у регіоні. Судіть самі: площа виставки техніки становить 400 кв.м, сервісного боксу - 200 кв.м, складу запчастин - 165 кв.м.
 
открытие Николаевского филиала Агроспейс
 
Але справа не тільки в розмірах, адже дилерський центр відповідає всім вимогам світового лідера машинобудування AGCO, а вони досить жорсткі щодо сервісного обладнання, інструменту, номенклатури запчастин на складі. Простими словами, для клієнтів це означає постійну наявність необхідних запчастин і комплектуючих, а також високоякісне сервісне обслуговування для безперебійної роботи техніки.
 
У день відкриття гостям буде презентовано найширшу лінійку тракторної, ґрунтообробної та посівної техніки
 
Отже, у аграріїв півдня України буде достойний вибір техніки до збиральної кампанії, а також осінньої посівної! А головне – з’явиться надійний сервісний партнер, який допомагатиме як у виборі ефективної техніки, так у її технічному супроводі та забезпеченні запчастинами.
 
Гостей урочистого відкриття «Агроспейс» у Миколаєві також чекає смачний бенкет, весела розважальна програма, розіграш призів та море позитивних емоцій!
 
Запрошуємо усіх бажаючих!
 
Телефони для довідок: (067) 558 39 63 Сергій, (067) 524 71 55 Василь, (067) 522 09 63 Олександр.