Трактори Valtra – фінська якість та надійність у кожній деталі - Agrospace
Трактори Valtra – фінська якість та надійність у кожній деталі

 Обрати ефективну сільгосптехніку завжди нелегко. На ринку присутні безліч брендів.  І якщо при виборі посівних та ґрунтообробних агрегатів потрібно насамперед орієнтуватися на технологію обробітку, то оцінка тракторів відбувається за дещо іншими критеріями. Це, у першу чергу, якість виконання основних вузлів машини, надійність, легкість у керуванні та простота обслуговування, а ще – вартість володіння. За сукупністю цих критеріїв однією з найкращих пропозицій на сьогодні є фінські трактори Valtra T-серії.
 

Valtra Tсерия


Трактори Valtra виробляються у Фінляндії та продаються у 75 країнах світу. Вони нещодавно повернулися на українській ринок, і вже починають завойовувати прихильність вітчизняних сільгоспвиробників. А це непросто, адже наші аграрії дуже прискіпливо обирають техніку для своїх господарств.

 

Сильні сторони виробника Valtra – більш ніж 60-річний досвід у виробництві тракторів, постійні інновації, жорстка система тестування машин, використання якісних вузлів та комплектуючих.

тракторы Валтра Т-серия (121 -235 л.с.) тракторы Валтра Т-серия (121 -235 л.с.) от Агроспейс

 

Слоган тракторів Valtra T-серії«Ваша робоча машина». Потрібні оператору функції доведені до досконалості та реалізовані зі скандинавською наполегливістю та упертістю (у гарному сенсі слова). Недаремно флагман цієї серії тракторів – Valtra T254 Versu виборов звання «Трактор року-2018».

 

Модель

Двигатель

Кол-во цилиндров

Рабочий объем, см3

Номинальная мощность, кВт/л.с.

Трансмиссия

T154

66 AWF

6

6,6

121 / 165

Powershift 30/30

T194

75 AWF

7,4

143,5 / 195

T234

173 / 235

 

Чому трактори Valtra позиціонуються у першу чергу як надійні та довговічні? Подібну характеристику можна почути від представників багатьох брендів, але у Valtra вона підкріплена залізними аргументами.

 

 

yesКлючові компоненти Valtra – тільки власного виробництва. Оригінальний двигун AGCO Power, якими оснащені ці трактори, уже став своєрідним «золотим стандартом» в індустрії. Великий об’єм двигуна (6,6 – 7,4 л, потужність від 155 до 250 к.с.) та низька витрата палива.

 

yesРекомендований виробником інтервал міжсервісного обслуговування тракторів Valtra – 600 мотогодин, на практиці ми проводимо проміжні ТО через 300 мотогодин. На сьогодні цей результат недосяжний для тракторів інших брендів.

 

yesГідравлічна система у тракторах Valtra – без перебільшення, найкраща на ринку. Фінами реалізовано унікальну запатентовану опцію «Гідравлічний асистент». Гідравліка чутлива до навантаження; продуктивність насосу, в залежності від моделі, складає 115, 160 або 200 л/хв. Для трансмісії та гідравліки використовуються окремі масляні резервуари, опціонально передбачено до п’яти пар гідроклапанів  позаду та чотири – попереду.

 

yesТрансмісія, шасі та кабіна – власні розробки інженерів та дизайнерів Valtra.

Трактори Valtra обладнані п’ятиступінчастою коробкою передач Powershift, яка має чотири основних діапазону та два діапазону знижених передач. Таким чином, сумарна кількість передач переднього та заднього ходу складає 30. При цьому переключення відбувається точно та плавно (незалежно від автоматичного чи ручного режиму управління трактором). Керувати машиною можна, не утримуючи ногу на педалі зчеплення. Трансмісія у новому поколінні тракторів Valtra також має функцію утримання на схилі.


Кабіна у тракторах Valtra теж є продуктом інновацій. Особлива конструкція рами 5-стійкової кабіни дозволяє оператору відчувати себе, мов рука у рукавичці. Максимальний комфорт забезпечується завдяки новій підвісці осі AIRES+. Величезна площа скління (майже 7 кв.м) гарантує неперевершений огляд. У кабіні Valtra затишно, зручно, усі потрібні речі й механізми знаходяться поруч.
 

 

«Коли мова йде про продуктивність, то оператор є ключовою ланкою, тому ми ніколи не йдемо на компроміси у питаннях зручності, безпеки та ергономічності», - стверджує виробник тракторів Valtra.

 

yes«Агроспейс» пропонує два різних варіанти комплектації тракторів Valtra Т-серії – Active та Versu. Їх об’єднує безперечна надійність, функціональність, комфортабельність, простота управління, роздільна вана гідравліки та трансмісії. Головна відмінність – в управлінні трансмісією та гідравлікою.В комплектації Active механічне управління гідравлічною системою та автоматизоване управління трансмісією.
 

кабіна тракторів Valtra Т-серії – Active  кабіна тракторів Valtra Т-серії – Active  кабіна тракторів Valtra Т-серії – Active

 

yesМоделі Versu оснащено інноваційним підлокітником управління Valtra SmartTouch. Як зазначають незалежні світові експерти, інтерфейс SmartTouch дозволяє поєднати управління новітніми інструментами точного землеробства з функціями трактора та здатен підвищити продуктивність машини при роботі з будь-яким обладнанням. Так, для кожної робочої операції можна задати спеціальні профілі (налаштування за допомогою сенсорного дисплея забирає лише декілька секунд). Загалом, користуватися дисплеєм Valtra SmartTouch навіть простіше, аніж будь-яким сучасним смартфоном.
 

Versu оснащено інноваційним підлокітником управління Valtra SmartTouch Versu оснащено інноваційним підлокітником управління Valtra SmartTouch Versu оснащено інноваційним підлокітником управління Valtra SmartTouch

 

 

yesТехнологіями точного землеробства наразі нікого не здивуєш, це – частина повсякденної роботи ефективних господарств. У цьому питанні підхід фінської компанії «Valtra» - дуже цікавий. Воно розвиває стратегію FUSE – систему відкритого типу, які можна використовувати з машинами, продуктами та додатками інших виробників. Таким чином, у володарів тракторів Valtra є можливість об’єднати увесь виробничий ланцюжок в єдину систему.
 

компанії «Valtra» - дуже цікавий. Воно розвиває стратегію FUSE – систему відкритого типу, які можна використовувати з машинами, продуктами та додатками інших виробників.

 

yesЩе одна унікальна «фішка» Valtra – кожна машина може бути сконструйована індивідуально, за вимогами клієнта. Набір опцій дуже широкий та стосується як функцій трактора, так і його дизайну. Студія Valtra Unlimited втілює будь-які побажання, тюнінгуючи трактор не гірше за автомобіль класу люкс.

 

 

Звичайно, у невеликій статті важко розповісти про всі переваги тракторів Valtra – їх, насправді, дуже багато. Більш докладну інформацію можна дізнатися з каталогу Valtra та у регіональних менеджерів «Агроспейс».

 

Компанія «Агроспейс» - офіційний дилер тракторів Valtra в Україні. Ми готові поставити трактор, що на 100% відповідає Вашим потребам, забезпечити його професійне сервісне обслуговування і швидку поставку оригінальних запчастин.

 

Якщо Вас зацікавили трактори Valtra – телефонуйте: +(067) 524 71 55 Василь, (056) 372-51-24 або зверніться до регіональних менеджерів