Запрошуємо на демо-показ унікального у світі комбайну Fendt IDEAL у Дніпропетровській області. - Agrospace
Запрошуємо на демо-показ унікального у світі комбайну Fendt IDEAL у Дніпропетровській області.

Нарешті, AGCO та компанія «Агроспейс» представить довгоочікувану новинку – найбільший та найпотужніший у світі комбайн Fendt IDEAL  у Дніпропетровській області.
Запрошує всіх аграріїв на демо-показ найпродуктивнішого та найсучаснішого комбайну Fendt IDEAL!

 

Анонс демонстрации кобайна Фендт Идеал от Агроспейс

 

Демонстрація пройде 05 липня  у Дніпропетровській області за адресою:

Дніпропетровська область, Павлоградський район, с. Троїцьке, компанія «Агро КМП».

Початок о 12:00 годині.
 

Комбайн буде представлений двома серіями – 8Т та 9Т з надійним двигуном MAN: потужністю 538 к.с. для 8 серії, 647 к.с. — для 9-ї.


Цей комбайн отримав найвищі оцінки від споживачів та експертів на виставці «Agritechnica-2017» у Ганновері, перемігши у номінації «Машина року-2018» та отримавши срібну медаль за інноваційну конструкцію від професійного журі Німецького сільськогосподарського товариства (DLG).


 Головна його перевага – здатність працювати максимально продуктивно у будь-яких умовах, забезпечуючи збирання врожаю в дуже короткий термін та бездоганну якість зерна (завдяки інноваційній системі обмолоту).


При достатньо невеликій зовнішній ширині, Fendt IDEAL обладнано найбільшим зерновим бункером з усіх, що сьогодні представлено на ринку. Його обсяг складає 17100 л (+18% від конкурентів), а швидкість вивантаження – 210 л/сек. (+30% від найближчих аналогів).


У Fendt IDEAL реалізовано безліч інтелектуальних та інноваційних рішень, завдяки чому цей комбайн є дійсно ідеальною машиною для збирання будь-яких культур.

Fendt Ideal
Чекаємо на вас!

Телефон для довідок: (067) 560 63 13 Сергій, (067) 524-71-55 Василь