Трактори Fendt пройшли перевірку українськими полями та часом - Agrospace
Трактори Fendt пройшли перевірку українськими полями та часом

Володарі трактора Fendt знають – тракторист, який працює на цій машині, може виїхати у поле пізніше за усіх, зробити більше ніж усі та повернутися додому раніше. А власник господарства на заощаджені кошти може дозволити собі шикарне авто, відпочинок на островах або… все залежить від фантазії. Правда у тому, що трактори Fendt, дуже популярні в Європі та на інших континентах, вже довели і на українських полях, що є надзвичайно надійними та економічними. Про це свідчать клієнти «Агроспейс» та аграрії, що придбали трактори Fendt багато років тому.

 

Фендт
 

Справжня німецька якість, високі технології, прискіпливість до дрібниць, яких насправді у сільському господарстві не буває – буквально усе впливає на підсумкову продуктивність та ефективність тракторів Fendt.
 

Агроспейс, Суховеев Василий

 

Важливий аргумент: «трактори Fendt вже у базовій комплектації мають набагато більше можливостей та опцій, аніж аналоги у максимальній комплектації. Трактори Fendt 900 та 1000ї серій оснащено  потужними двигунами (Deutz та MAN відповідно), серед численних переваг – безступінчаста автоматична трансмісія Fendt Vario (у 1000ї серії – VarioDrive), незалежний гідропневматичний передній міст, що не обслуговується, окрема ванна гідравліки,  підресорена кабіна, клімат-контроль, досконала система навігації та багато інших.»  підкреслив керівник відділу з продажу Василь Суховєєв
 

 

 

 

Надамо слово власникам техніки Fendt, які працюють з цими машинами декілька років та можуть дати цілком об’єктивну оцінку якостям трактора.

 


 

отзывы о технике фендт от АгроспейсКоманда механізаторів та інженерів підприємства «Дружба» (Дніпропетровська область) в один голос заявляє, що не проміняє Fendt на жоден інший трактор. У господарстві давно працюють 900-ті трактори Fendt, а у минулому році придбали в компанії «Агроспейс» нову модель – Fendt 1038 Vario. Жодних поломок, жодних нарікань та претензій, лише позитивні відгуки - це надійна, потужна та економічна техніка. На 936-му Fendt  навіть досі стоїть рідний акумулятор. А за показником комфортабельності Fendt  залишає далеко позаду багатьох конкурентів. «Це як пересісти із «Запорожця» на BMW», - усміхаються у господарстві.

 


Головний інженер агропідприємства ТОВ Лощанске, Миколай Михайлович (Донецька область), підтримує колег:
 

отзывы о технике фендт «Трактор Fendt у нас з 2007 року (модель  930 Vario). Він справжня робоча конячка – відпрацював вже понад 19000 мотогодин. Вважаю, що це дуже надійний трактор – двигун ми відремонтували тільки після 12000 мотогодин (і то тільки тому, що прийшов час – двигун працював без проблем), і це був найбільший ремонт Fendt за усі 11 років експлуатації!  Ще замінили водяний насос. Це взагалі нонсенс, щоб з таким «пробігом» у трактора не було жодних поломок. У коробку Vario досі не заглядали. Є у господарстві й новіший Fendt 933 Vario, на ньому відпрацювали вже 3000 мотогодин, ніяких проблем. Тим, хто ще вагається щодо вибору трактора, скажу так – плануємо замінити «старичка» Fendt на новий трактор того ж бренду, інші варіанти навіть не розглядаємо!»
 

отзыв о технике фендт


Його колега, агроном підприємства, Олексій Анатолійович додає: «Ми ж спілкуємося з сусідніми господарствами. І ви знаєте, за одним показником витрати дизпалива трактори Fendt давно і повністю себе окупили. Наприклад, на культивації 900-й Fendt споживає всього 4,5-5 л дизпалива на 1 га. З дискатором – навіть 3,5 л. Деякі не вірять, але ми ведемо точний облік витрат пального і це реальні цифри».


 

 


отзыв о технике фендт

 

Агрофірма «Віктор» (Дніпропетровська обл.) у 2017 році придбала у компанії «Агроспейс» трактор Fendt 936 Vario, а згодом, після року випробувань на різноманітних роботах, поповнила парк техніки… ще одним Fendt – трактором останнього покоління, моделі 1050 Vario. Так, тим самим, що визнано найбільш потужним та економічним у світі! «Обрав для себе техніку Fendt після того, як побував у Німеччині на заводі цього бренду та переконався, що найкращих машин – за технічними характеристиками, якістю, економічністю – для сільгоспвиробника на ринку поки не існує», - розповідає директор агрофірми Машир Віктор Григорович

 

 

 


отзывы о технике фендтОлександр Дорошенко, керівник ФГ «Алігатор» (Дніпропетровська обл.), після декількох років експлуатації тракторів Fendt 900-ї серії придбав два Fendt 1038 Vario. «Fendt – це бренд, відомий в усьому світі. Я цілком задоволений роботою цієї техніки. А трактора моделі 1038 виявилися навіть більш економічними, ніж ми очікували. Вони прекрасно працюють на низьких обертах двигуна – близько 1100 об./хв., завдяки чому досягається значна економія пального. Наприклад, при роботі Fendt 1038 Vario з дисковим лущильником Softer витрата палива склала в середньому 3,8 л на га (глибина обробки 9-10 см). А комфорт для оператора при роботі на цьому тракторі – взагалі окрема тема. Наші механізатори працюють у чистоті та при комфортній температурі, прекрасний огляд з кабіни, амортизація ходу… А ще дякуємо компанії «Агроспейс» не тільки за якісну техніку, але й за високопрофесійний та оперативний сервіс, запчастини поставляють завжди вчасно, сервісні роботи техніки проходять дуже швидко».
 


«ВОК» (Дніпропетровська обл.) , власник Сергій Вікторович: «Вирощуємо зернові, кукурудзу, соняшник. В нашому господарстві працює трактор Fendt 933, якому вже 10 років. Загальне напрацювання на сьогодні – близько 13500 мотогодин. Використовуємо цей трактор для роботи з посівним комплексом, глибокорозпушувачем, дисковою бороною. Дуже задоволені роботою Fendt – він економічний, надійний, комфортабельний, ефективно виконує усі задачі. Звісно, періодично ремонтуємо трактор, адже він не новий, проте критичних поломок за 2 роки не було. Що цікаво, ми планували купувати інший трактор, але знайомі порадили звернути увагу на Fendt. В результаті обрали його і зовсім не шкодуємо! З ним ми дійсно заощаджуємо, а ще у кабіні цього трактора ти відчуваєш себе не трактористом, а оператором – настільки все комфортабельно та ергономічно».


 

Деякі аграрії не розглядають трактор Fendt, оскільки побоюються проблем із сервісом та запчастинами. І даремно – дистриб’ютори техніки  Fendt працюють по всій Україні та володіють великими складами запчастин і багатим досвідом із сервісного обслуговування. Так, компанія «Агроспейс» повністю забезпечує володарів техніки Fendt  необхідними запчастинами та витратними матеріалами (головний склад налічує понад 20000 товарних позицій, швидко працює система замовлень запчастин від виробника), а у разі необхідності оперативно здійснює сервіс техніки на базі стаціонарних центрів або у полі.

 

А ще для покупців техніки Fendt працюють дуже вигідні фінансові програми  та унікальні умови гарантії  на трактора Fend 900 серії до 5 років або 6000 мотогодин.

 

За додатковою інформацією щодо техніки Fendt звертайтеся :

38 (056) 372-51-24 Василь або звертайтеся до регіональних менеджерів