Трактори Fendt 900 Vario. Максимум технологічності, мінімум витрат - Agrospace
Трактори Fendt 900 Vario. Максимум технологічності, мінімум витрат

Як показали нещодавні дослідження, українські аграрії при виборі трактора передусім звертають увагу на надійність та технологічність машини, її економічність, потужність та наявність сервісного обслуговування. Усі ці риси, а також багато інших унікальних переваг втілюють у собі трактори Fendt 900 Vario від офіційного дистриб’ютора AGCO - компанії «Агроспейс». Fendt обирають лідери агробізнесу Європи та України, бо це – найтехнологічніші машини у світі, здатні блискуче упоратися з найскладнішими задачами, демонструючи високу продуктивність та ефективність при доволі низьких експлуатаційних витратах.

 

трактор fendt 900 Vario Агроспейс

 

У своєму сегменті енергонасичених тракторів Fendt 900 Vario – один із безумовних фаворитів. Трактори цієї серії відзначено низкою нагород на аграрних виставках у Німеччині,  Норвегії, Бельгії, Італії.

 

Fendt 900 Vario відрізняється неймовірним тяговим зусиллям та потужністю, які, втім, завдяки сучасним інтелектуальним системам використовуються дуже ефективно. Також це найбільш універсальний трактор у своєму класі, який пропонує максимум варіантів під’єднання різноманітного обладнання: 6 електрогідравлічних клапанів подвійної дії позаду та 2 попереду, система Power Beyond, під’єднання для ISOBUS-обладнання та ін. (усього 24 рознімача).

 

900 cерія Fendt Vario включає трактори потужністю від 270 до 360 к.с. Усі вони оснащені надійними 6-циліндровими двигунами Deutz та унікальною безступінчастою коробкою перемикання передач Vario ML 260.

 

Двигун Deutz (з паливною системою Common Rail) забезпечує покращену динаміку, високий крутний момент на низьких обертах, при цьому досягається значна економія пального. Найвища у світі економічність цієї техніки доведена незалежними випробуваннями Німецького сільськогосподарського товариства (DLG).

 

Універсальна безступінчаста трансмісія Vario, що уже стала легендою на світовому ринку сільгоспмашин, - це висока потужність і тягове зусилля при низьких обертах двигуна, зменшення пробуксовок, підвищена питома продуктивність. Трансмісія Vario дозволяє значно оптимізувати роботу та підвищити її ефективність, знизивши навантаження на оператора та зменшивши витрати пального.

 

Крім того, завдяки плавній передачі високої тягової потужності безступінчаста трансмісія Fendt Vario забезпечує надійне зчеплення машини з ґрунтом та прекрасно захищає верхній родючий шар ґрунту від переущільнення.

 

 

Механізм навіски – електрогідравлічний, що забезпечує високу вантажопідйомність трактора (12 тонн – задня підвіска, 8 тонн – передня).

 

Незалежна гідропневматична підвіска передньої осі тракторів Fendt 900 Vario (хід підвіски 300 мм) з автоматичним вирівнюванням та навантаженням до 8-ми тонн дозволяє ефективно реалізувати тягове зусилля, безпеку та комфортабельний рух навіть при максимальній швидкості у 60 км/год (до речі, Fendt 900 Vario – перший серійний трактор, якому дозволено рухатися з такою швидкістю). І все це – лише при 1750 обертах на хвилину! Велика перевага – підвіска передньої осі трактора не потребує техобслуговування.

 

З Fendt 900 Vario ви можете обирати широкий діапазон баластування – від 60:40 до 40:60 (передній:задній міст), що дозволяє оптимально працювати як з важким навісним обладнанням, так і з тим, що буксується. Унікальна концепція баластування допомагає упоратися з найважчими завданнями. Незалежно від того, використовуєте Ви трактор для робіт у полі, перевезення вантажів або спеціальних операцій – отримуєте перевагу внаслідок власної низької ваги трактора (усього 10,8 тонн). З одного боку, залишається високий запас вантажопідйомності - до 7,2 тонни, а з іншого – Вам не доводиться переміщувати зайву вагу.

 

Ефективна гідравлічна система допомагає тракторам Fendt 900 Vario виконувати найважчі роботи. В залежності від завдань, що ставляться, трактор може бути обладнано чутливим до навантаження насосом продуктивністю 152 або 205 л на хвилину. Розділення ліній гідравлічної рідини трансмісії та гідравлічної системи попереджує потрапляння бруду до трансмісії. Бак ємністю 87 л забезпечує Fendt 900 Vario достатнім запасом масла, що здатний задовольнити потреби будь-якого навісного обладнання.

 

Трактори Fendt оснащено високотехнологічними системами навігації та телеметрії. Так, машина у комплектації ProfiPlus включає наступні системи:

 

  • Термінал Vario 10.4 – допомагає просто та швидко здійснити налаштування трактора (одночасно відображає 4 різні робочі екрани); розширений функціонал джойстика;
  • Автоматичне рульове управління VarioGuide, яке дозволяє оператору повністю зосередитися на керуванні навісним обладнанням, підвищити продуктивність праці та ефективно працювати на тракторі навіть в умовах поганої видимості. Використання цієї системи дозволяє заощаджувати до 6% пального, насіння та добрив.
  • Система VarioDoc, що веде повну документацію роботи трактора та агрегатів;
  • Система рульового керування VarioActive, яка дозволяє зменшити оберти рульового колеса, необхідні для виконання маневру (кількість повних обертів з одного крайнього положення в інше зменшується у 2 рази!);
  • Керування навісним обладнанням ISOBUS вже інтегровано без встановлення додаткового терміналу (ці функції виконують термінал Vario та джойстик).

 

траткор фендт 936

 

Ергономічна, простора та комфортабельна кабіна тракторів Fendt – мрія будь-якого механізатора. Пневматична триточкова підвіска кабіни забезпечує високу безпеку та комфорт при русі. Сидіння оператора, як і пасажира – комфортабельні, розташування органів управління – ергономічне. Ще комфортнішими умови праці у будь-яку погоду та пору року роблять клімат-контроль та підігрів сидіння. Панорамний огляд кабіни, дзеркала заднього виду з ширококутним оглядом забезпечують ефективну та зручну роботу.   

 

fendt 936 кабина

 

Трактори Fendt 900ї серії успішно працюють на українських полях вже понад 15 років. Це техніка, якій довіряють та яка допомагає робити агробізнес більш ефективним! А безперебійну роботу техніки Fendt гарантує компанія «Агроспейс», оперативно забезпечуючи своїх клієнтів запчастинами та якісним сервісним обслуговуванням.

 

За додатковою інформацією звертайтеся:  (067) 524 71 55, Василь або до регіональних менеджерів «Агроспейс»

 

трактор фендт 936  тратокр фендт 900