Трактори Fendt 1000 серії продовжують завойовувати український ринок - Agrospace
Трактори Fendt 1000 серії продовжують завойовувати ринок

Техніка Fendt упевнено укріплює позиції на українському ринку. Чергову партію тракторів Fendt 1038 Vario закупило одне з найбільших аграрних підприємств країни – компанія «НІБУЛОН». Техніку поставив офіційний дистриб’ютор AGCO в Україні – компанія «Агроспейс».
 

Нагадаємо, що перші сім одиниць 1000-в «НІБУЛОНу» поставила на початку поточного року корпорація AGCO за прямою угодою.

 

Компанія «НІБУЛОН» – провідний інвестор, сільгосптоваровиробник та експортер вітчизняної агропродукції. Підприємство має один з найсучасніших парків сільськогосподарської техніки в України, до складу якого входять і понад 50 тракторів Fendt різних моделей.

 

За словами начальника інженерно-сервісної служби компанії Романа Кузьміна, уперше з технікою Fendt «НІБУЛОН» познайомився наприкінці 90-х років – тоді була закуплена велика партія тракторів Fendt  824 Favorit. Пізніше, уже в 2015 році, парк техніки «НІБУЛОНа» поповнився тракторами 900-ї серії, а в 2018 році на ланах підприємства запрацювали потужні красені-«тисячники».

 

Ця техніка цілком себе виправдовує, зазначають у компанії, та продемонструвала високу ефективність на важких польових роботах – оранці, дискуванні, культивації. Механізатори та інженери чудово знають техніку Fendt, особливості її експлуатації та обслуговування. Тому, коли постало питання про оновлення парку тракторів – вибір зупинили саме на німецькому бренді. Тим більше, що є позитивний досвід співпраці з AGCO та компанією «Агроспейс» із сервісного обслуговування та постачання запчастин.

Нибулон,Агроспейс, вручение ключей от тракторов Фендт

Цікаво, що у «НІБУЛОНі» працюють і інші моделі Fendt. Вони надійні, прості в роботі та налаштуваннях. Втім, нові сучасні моделі тракторів відрізняються безперечними перевагами, бо оснащені зовсім іншим типом двигунів та КПП. Безступінчаста трансмісія Vario, яка, у першу чергу, забезпечує високу ефективність та економію пального; незалежний передній міст, що зменшує вібрації при роботі в полі; більш досконала гідравлічна система; навігаційні системи, які уже включено до базової комплектації; комфортабельна та ергономічна кабіна та багато інших переваг дозволяють значно підвищити продуктивність, максимально використати потенціал трактора та покращити умови роботи оператора.

  •  
  • За продуктивністю один FENDT 1038 Vario (потужністю 396 к.с.) здатен замінити дві одиниці старих моделей Fendt Favorit-824. Враховуючи площі, які обробляє «НІБУЛОН», вийде неабияка економія часу, а проведення польових робіт в оптимальні агротехнологічний термін – це запорука гарних врожаїв. Крім того, трактори FENDT останнього покоління забезпечують суттєву економію пального – це доведено незалежними тестуваннями у Європі та реальним досвідом наших господарств. А ще трактори FENDT 1000ї серії – універсальні та можуть виконувати будь-які задачі, з максимальною ефективністю, - підкреслив на церемонії урочистого вручення ключів від новеньких FENDT директор «Агроспейс» Ілля Смаглецький.
     

 

 

 

Нові трактори Fendt 1038 Vario одразу включаться у робочий процес - будуть брати участь в осінній посівній філій «НІБУЛОНа» у трьох областях України: Миколаївській, Житомирській та Черкаській.