Техніка AGCO на виставці АГРО-2018: інновації рухають агробізнес уперед - Agrospace
Техніка AGCO на виставці АГРО-2018: інновації рухають агробізнес уперед

Успішний агробізнес неможливий без ефективної, інноваційної техніки. Чудову можливість побачити  найкращі зразки сільгосптехніки на власні очі та обрати саме «свою» техніку, яка допоможе перейти на новий рівень бізнесу, надала міжнародна виставка «АГРО-2018», що відбулася у Києві 6-9 червня. Корпорація AGCO та усі її українські дистриб’ютори, в т.ч. компанія «Агроспейс», презентували широку лінійку техніки, визнаної в усьому світі.

 

Експозиція AGCO стала однією з найбільш масштабних на ювілейній виставці «АГРО» - що цілком закономірно для лідера світового сільгоспмашинобудування.

 

 

На стенді були представлені найбільш популярні та затребувані моделі техніки:

 

  • Трактори Fendt потужністю від 220 до 360 к.с. (моделі 1038, 936 та 720 Var io). Ці машини давно довели свою найвищу технологічність, ефективність та мають дуже низькі показники споживання пального. Трактори Fendt оснащено надійними, потужними і водночас економічними двигунами Deutz (моделі 720, 936) та MAN (1038). Досягати найкращих показників продуктивності та економічності тракторам Fendt допомагає унікальна на світовому ринку безступінчаста трансмісія Vario. Високотехнологічні системи навігації та телеметрії доповнюють портрет тракторів Fendt – надсучасних машин для фермерів нового покоління.
  • Клавішний комбайн Fendt 6335C універсальний, економічний, здатний збирати будь-які культури у будь-яких умовах. Комбайн обладнано легендарною жниваркою PowerFlow, що забезпечує високий темп збирання та неперевершену якість збіжжя.
  • Найбільш гучна прем’єра на українському ринку тракторної техніки – володар багатьох європейських нагород, у т.ч. «Трактор року» та «Машина року», фінський трактор Valtra T-194 Versu з інноваційною системою SmartTouch (за яку, до речі, бренд отримав престижну нагороду на міжнародній виставці Agritechnica-2017 у Гановері). Система, яку окремо представили на виставці «АГРО-2018» та яка притягла велику увагу відвідувачів, об’єднує ергономічний підлокітник із багатофункціональним важелем управління ходом, перемикачами клапанів, механізмом управління заднім зчіпним пристроєм та механізмом відбору потужності, сенсорним екраном та кнопковою панеллю управління. Завдяки  SmartTouch усі функції трактора легко доступні оператору.

 

 

Трактори Valtra унікальні за своїми характеристиками – по-перше, це єдиний виробник у світі, який не пропонує техніку у базовій комплектації, а створює машини під замовлення клієнта, тільки з потрібними функціями та опціями, а по-друге, міжсервісний інтервал цих тракторів складає 600 мотогодин!

Важливо, що на стенді AGCO працювали не тільки менеджери з продажів техніки, але й представники заводів-виробників, які провели якісну презентацію повної лінійки своєї техніки.

 

 

Представники українських дистриб’юторів AGCO, що реалізують техніку та забезпечують її сервісом, надали гостям виставки вичерпну інформацію про техніку, особливості її експлуатації та обслуговування.

 

Недивно, що на стенді AGCO було людно протягом усіх днів виставки «АГРО-2018». Усі бажаючі – дорослі та дітлахи – могли посидіти у кабінах красенів-тракторів та комбайну, зробити пам’ятні світлини.

 

агро2018 агро2018

агро2018 Агроспейс агро2018

агро2018 

агро2018 агро2018 Агроспейс

агро2018 

Агро2018, Агроспейс и AGCO агро2018 Агроспейс и АГКО

 агро2018

 

Дивіться повний фото звіт з виставки "АГРО-2018" на офіціальній сторінці компанії в Фейсбук

 

 

Дивіться відео  з виставки "АГРО-2018" на youtube каналі Агроспейс