Шукаєте якісну вживану техніку? Звертайтеся до «Агроспейс»! - Agrospace
Шукаєте якісну вживану техніку. Звертайтеся до Агроспейс

Аграріям не завжди доступна нова техніка. Деякі сільгоспвиробники віддають перевагу вживаним машинам, бо вони більш доступні за ціною та вже, як то кажуть, перевірені часом. Проте звертаємо вашу увагу, що на вторинному ринку техніку купувати доволі ризиковано. Зверніться краще до компанії «Агроспейс» - ми запропонуємо якісну техніку у гарному технічному стані, на гарантії, та надійний сервіс при подальшій експлуатації!

 

«Агроспейс» пропонує вживані трактори Fendt 936 Vario 2013-2016 р.в. Це висококласні німецькі машини потужністю 360 к.с. із безступеневою трансмісією Vario, досконалою гідравлічною системою, комфортабельною кабіною, сучасними системами навігації, для ефективного виконання будь-яких задач.

 

Вживана техніка від офіційного дилера Агроспейс – це дійсно вигідно, прозоро та надійно!

 

Ціни стартують від 120 тис. EUR, в залежності від напрацювання та комплектації.

 

Звернувшись до «Агроспейс», Ви купуєте трактор у надійної компанії, що має прекрасну репутацію на ринку, та отримуєте висококласний сервіс.

 

Майже усі машини ще знаходяться на заводській гарантії (в залежності від трактора, діє розширена гарантія на двигун до 5000 мотогодин або на КПП), а раніше обслуговувалися тільки в офіційного дилера (усі відповідні документи у наявності).

 

Перед продажем кожна одиниця техніки проходить повну діагностику, дефектовку, у разі необхідності здійснюється ремонт із застосуванням оригінальних запчастин, мастил та комплектуючих.

 

Як і при купівлі нових тракторів, ми введемо цю техніку до експлуатації у Вашому господарстві та навчимо персонал працювати й обслуговувати її. У подальшому Ви отримаєте надійного сервісного партнера, що завжди буде на зв’язку, оперативно постачатиме потрібні запчастини та виїжджатиме для обслуговування техніки туди, куди Вам потрібно.

 

Уся техніка є у наявності на виставковому майданчику «Агроспейс» у Дніпрі. Завітайте та оцініть представлені трактори!

 

Вживана техніка від офіційного дилера – це дійсно вигідно, прозоро та надійно!

 

За додатковою інформацією звертайтеся: +38 (067) 521-81-65 В'ячеслав Горбенко

http://agrospace.com.ua/selkhoztekhnika-bu