Парк техніки донецьких аграріїв поповнився продуктивними машинами від Агроспейс - Agrospace
Парк техніки донецьких аграріїв поповнився продуктивними машинами від Агроспейс

Проблема оновлення тракторного парку в українських господарствах стоїть дуже гостро. Сучасна причіпна техніка для посіву, обробки ґрунту, внесення добрив вимагає потужних і водночас економічних тракторів. Також висока потреба у компактних тракторах невеликої потужності для різноманітних робіт на підприємствах. Хтось все ще розмірковує, які машини придбати, а хтось рішуче діє, адже зовсім скоро розпочнеться масова посівна.

 

У березні компанія «Агроспейс» відправила одному з підприємств Донецької області аж 7 одиниць техніки від провідних європейських виробників – 2 потужні трактори Fendt 936 Vario, 3 трактори Valtra А-95 та 2 дискових лущильники Softer  Farmet.

Такий «набір» техніки, про який стовідсотково мріє кожен український аграрій, придбало ФГ «Южноє», що працює у с. Керменчик  Донецької області. Директор «Агроспейс» Олександр Портретний вручив ключі від машин голові господарства Григорію Порохні та обговорив питання подальшої співпраці.

Вручение ключей Фг Южное вручение ключей от тракторов Фендт и Валтра Южное

 

Трактори урочисто проїхалися вулицями села – подивитися на красенів та зробити пам’ятні світлини вийшли майже всі мешканці. Приїзд команди «Агроспейс» співпав із відзначанням Масляної, тому прибуття техніки до господарства стало справжнім святом.

парад техники Фендт и Валтра в Донецкой обл., Южное маслееница в Донецкой области, Агроспейс, Фендт и Валтра 

 Оскільки уся техніка пройшла повну передпродажну підготовку на базі «Агроспейс», після обов’язкового навчання механізаторів та інженерів підприємства правилам експлуатації та обслуговування машини і ґрунтообробні агрегати одразу ж стали до роботи.

«Агроспейс» бажає своїм партнерам вдалої посівної та гарних врожаїв, а безвідмовну та ефективну роботу техніки ми забезпечимо завжди!