На виставці ІнтерАгро-2018 Агроспейс працюватиме на стенді Great Plains - Agrospace
На виставці ІнтерАгро-2018 Агроспейс працюватиме на стенді Great Plains

Цього року на виставці «ІнтерАгро-2018» команда «Агроспейс» розділиться. У той час як одні менеджери будуть представляти техніку AGCO, інша частина команди працюватиме на стенді американської Great Plains. Славетний бренд представить низку ефективних моделей посівної та ґрунтообробної техніки, переважно новинки.

 

Техніка Great Plains – ідеальний вибір для господаря, який практикує ресурсозберігаючі та ґрунтозахисні технології. На стенді компанії будуть представлені новинки та добре відомі моделі:

 

  • Новинка - сівалка зернова пневматична Spartan-II 907 (II покоління) для нульової технології обробки ґрунту з гідравлічним приводом висіваючих апаратів. Це оптимальна модель для середніх та великих господарств шириною захвату 9 м, яка формує міжряддя 15 або 19 см. Комплекс оснащено двома бункерами по 3000 л. Необхідна потужність трактора, що буде працювати з такою сівалкою – від 250 к.с. При цьому машина дуже компактна – транспортна ширина складає усього 3 м.

 

  • Новинка - сівалка пропашна пневматична точного висіву PL5500. При розробці цього агрегату було втілено інноваційне рішення – електропривід висіваючих апаратів, що дозволяє індивідуально вимикати ряди сошників та використовувати диференційовану норму висіву насіння. Це абсолютна новинка для України, а в Європі Great Plains презентував сівалку PL5500 тільки у 2017 році, на виставці Agritechnica-2017.

сівалка пропашна пневматична точного висіву PL5500 Great Plains

 

  • Універсальний ґрунтообробний агрегат Turbo Max 6.0-TM для вертикальної обробки ґрунту. Ширина захвату дискатора – 6 м (транспортна – 3 м). Turbo Max здійснює ефективний основний обробіток ґрунту, не пересушуючи його, вирівнює поле, дробить грудочки та прикидає землею рослинні рештки. «Фішка» агрегату – особливі підшипники, що не потребують обслуговування.

-	Універсальний ґрунтообробний агрегат Turbo Max 6.0-TM для вертикальної обробки ґрунту. Great Plains

 

  • Агрегат для основної вертикальної обробки ґрунту Max-Chisel МС5109, який ідеально вирівнює поле та заглиблює рослинні рештки на глибину 10-12 см, залишаючи рівнішу поверхню, ніж традиційні дискові розпушувачі. До речі, ця машина отримала декілька престижних нагород «Американської спільноти інженерів сільського господарства та біології». Робоча ширина агрегату, що буде представлено на виставці – 3,5 м.

-	Агрегат для основної вертикальної обробки ґрунту Max-Chisel МС5109

 

Менеджери «Агроспейс» із задоволенням розкажуть про особливості експлуатації та обслуговування техніки Great Plains, представленої на стенді, а також приймуть попередні заявки на поставку машин до Вашого господарства!

Нагадуємо, що «ІнтерАгро-2018» проходитиме у Києві 30 жовтня-1 листопада за адресою: Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр (ст. м. «Лівобережна»), 3 павільон.

ИнтерАгро-2018 Агроспейс и Грейт Плейнс

Чекаємо на Вас!