Менеджери Агроспейс пройшли навчання на заводі Fendt в Італії - Agrospace
Менеджери Агроспейс пройшли навчання на заводі Fendt в Італії

Торгова команда «Агроспейс» пройшла навчання на заводі корпорації AGCO у Бреганце (Італія). Підприємство випускає зернозбиральні комбайни Fendt.

 

Завод у Бреганце - одне з найстаріших у світі підприємств з виробництва сільгосптехніки (працює з 1873 р.). Тут випускають зернозбиральні комбайни, які реалізуються аграріям Європи. Це високотехнологічний завод площею 25 га зі штатом співробітників понад 600 чоловік.

Торгова команда «Агроспейс» пройшла навчання на заводі корпорації AGCO у Бреганце (Італія). Підприємство випускає зернозбиральні комбайни Fendt.

 

Менеджери з продажу техніки «Агроспейс» відвідали завод Fendt в рамках програми підвищення кваліфікації, адже до лінійки техніки,  які компанія пропонує вітчизняним аграріям, входять комбайни Fendt. Фахівці підприємства розповіли гостям з України про технологічні та конструкційні особливості комбайнів, що випускаються. Представники «Агроспейс» отримали можливість побачити весь процес виробництва комбайнів - аж до виходу техніки на виставковий майданчик.

 

 

Менеджер Агроспейс,Филончук Михаил, на заводе по прозиводству  комбайнов Фендт Италия

 

«Ми вражені рівнем виробництва, який тут побачили. Це дійсно ті високі технології, які перетворюють звичайний метал на продуктивні та потужні машини для збирання врожаю на полях найвимогливіших аграріїв. І, звичайно, отримали величезне задоволення від огляду лінійки комбайнів Fendt на величезному виставковому майданчику, в тому числі самого крутого комбайна в світі - Fendt Ideal», - розповів менеджер з продажу «Агроспейс» Михайло Філончук.

 

 

 

 

 

 

 

 Обучение комбайн Фендт Идеал В Италии на заводе Фендт обучение комабны Агроспейс на заводе прозиводеля комбайнов Фендт Италия

 

Відзначимо, що нещодавно Fendt IDEAL отримав нагороду AE50 Award від Асоціації інженерів сільського господарства та біології (ASABE) як кращий зернозбиральний комбайн. Головними критеріями, завдяки яким ця машина була удостоєна престижної нагороди, стали ефективність роботи, високу якість зерна і простота експлуатації.

 

комбайн Фендт Идеал комбайн фендт идеал, жатка


Компанія «Агроспейс» пропонує українським аграріям комбайни Fendt С-серії (модель Fendt 6335 С). Їхні основні характеристики:

- потужність 360 л.с .;

- унікальна жатка Power Flow (стрічковий транспортер) робочою шириною 6,8 або 7,7 м (на вибір);

- об’єм бункера 9000 л;

- кількість клавіш соломотрясу - 6.

 

Ви можете замовити демопоказ комбайна та отримати консультації у регіональних менеджерів «Агроспейс».

 

Додаткова інформація за тел.: (056) 327-51-24, або (067) 524 71 55 Василь.