IDEALна виставка AGCO на АГРО-2019 - Agrospace
IDEALна виставка AGCO на АГРО-2019

4-7 червня в Києві пройшла міжнародна виставка «АГРО-2019». Компанія «Агроспейс» працювала на стенді корпорації AGCO, яка вкотре стала «хедлайнером» для гостей виставки та ЗМІ, презентувавши світову новинку – комбайн Fendt IDEAL.

 

AGCO недаремно носить звання лідера сільгоспмашинобудування. Корпорація завжди на вістрі інновацій та пропонує аграріям дійсно актуальні та високотехнологічні моделі техніки.


Цього року на «АГРО-2019» була презентована найбільш очікувана новинка – досконалий, потужний, надінноваційний комбайн Fendt IDEAL. На стенді AGCO навіть побувала висока делегація на чолі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та в.о. міністра агрополітики Ольгою Трофімцевою.

 

На стенді AGCO навіть побувала висока делегація на чолі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та в.о. міністра агрополітики Ольгою Трофімцевою.

 

Fendt IDEAL моделі 8Т, презентований у рамках «АГРО-2019», є абсолютно унікальним комбайном на ринку. Потужність зернозбиральної машини – 550 к.с., вона оснащена молотаркою Dual Helix з двома роторами. Бункер Fendt IDEAL – найбільший з-поміж аналогів – 17100 л, а завдяки високій швидкості вивантаження (210 л на секунду) усе збіжжя із вщент наповненого бункера вивантажується трохи більше аніж за хвилину.

 

Fendt IDEAL  Fendt IDEAL

 

Завдяки автоматичній системі навішування Fendt AutoDock жатку можна встановити на комбайн просто із кабіни лише за 5 секунд. Максимальна ширина нової жатки PowerFlow становить 12,2 м.
 

Ще одна «фішка» Fendt IDEAL – система IDEALharvest, яка дозволяє слідкувати за станом завантаження молотарки і системи очищення у режимі реального часу.
 

 фендт идеал комбайн на віставке агро2019 и агроспейс

Директор з маркетингу AGCO у Східній Європі Антон Костирко повідомив, що найближчим часом в Україні буде проведено демотур комбайна Fendt IDEAL, аби побачити реальні результати на збиранні пшениці, кукурудзи та соняшника.
 

Також на стенді AGCO представили трактори Fendt різної потужності – 700  до 1100 МТ- серії.
 

Одним із лідерів у сегменті тракторної техніки середньої потужності залишається Fendt 722 Vario – з двигуном Deutz 220 к.с., компактний і водночас потужний, що демонструє максимальну ефективність та вантажопідйомність.

Трактор Fendt 1050 Vario (517 к.с.), представлений на стенді, привертав увагу відвідувачів незвичайним – чорним - кольором. Нагадаємо, що це найбільш економічна у світі машина серед потужних тракторів. І на ланах України цієї техніки стає дедалі більше – попрацювавши на тракторі Fendt та оцінивши його переваги, аграрії навіть не розглядають інші варіанти.

Відвідувачі стенду також   побачили  гусеничний трактор Fendt 1159 МТ. Це тягач високої потужності (майже 600 к.с.) для аграріїв, яким потрібна максимальна продуктивність.

 трактори Фендт

відвідувачі виставки агро2019 побачили на стенді AGCO світову новинку - гусеничний трактор Fendt 1159 МТ. Це тягач високої потужності (майже 600 к.с.) для аграріїв, яким потрібна максимальна продуктивність 

 

 

Достойне місце в експозиції AGCO посіли трактори фінського бренду Valtra, що став найбільш титулованим у 2018 році («Машина року», «Трактор року»). Гості виставки могли побачити як невеликі машини А-серії (103 к.с.), так і потужні трактори Т-серії (165 -235 к.с.). Увага відвідувачів була прикута до інноваційного джойстика Valtra Smart Touch, який робить управління трактором надзвичайно простим та забезпечує максимальну ефективність роботи оператора.

 

бренду Valtra трактора Валтра А95 (103 л.с.) 

 

Виставка «АГРО-2019» завершилася, а от сільськогосподарський сезон триває!

Приймаємо заявки на поставку якісної техніки від AGCO, готові відповісти на усі питання за телефоном:+(067) 524 71 55 Василь, (056) 372-57-05 або зверніться до регіональних менеджерів