Great Plains в Україні – надійна компанія, що демонструє найвищий професійний рівень - Agrospace
Great Plains в Україні – надійна компанія, що демонструє найвищий професійний рівень

Торговельна команда компанії  «Агроспейс», яка нещодавно стала дилером техніки Great Plains, пройшла навчання на базі офісу «Great Plains-Україна» у Києві. Менеджери та керівництво «Агроспейс» переконалися, що Great Plains – надійний та високопрофесійний партнер. А з такими партнерами і працювати приємно, і техніку клієнтам пропонувати можна із спокійною душею, адже постачальник не підведе!

Обучение Агроспейс на базе Грейт Плейнс

 

Протягом 2-денного навчального семінару менеджери «Агроспейс» мали можливість вивчити різноманітні моделі техніки Great Plains у статиці та в роботі. Зокрема, їм були продемонстровані новинки: сівалка точного висіву PL 5500 та сівалка суцільного висіву – пневматичний посівний комплекс «Spartan-II» (2-го покоління), а також популярні ґрунтообробні агрегати – Макс-Чизель та Турбо-Макс від Great Plains.

 

Обучение Грейт Плейнс менеджерами Агроспейс менеджрі Агроспейс прошли обучение 2018

 

Семінар дав можливість вивчити техніку не за рекламними буклетами, а наживо. Менеджери «Агроспейс» змогли самостійно випробувати техніку, вивчити усі налаштування агрегатів та особисто переконатися, як важливо дотримуватися усіх деталей. Адже рослинництво – це точний процес, де не буває дрібниць.

 

 


Відзначимо спеціальний стенд для калібрування висіваючого апарату, який використовується не тільки для навчання, але і має важливу прикладну функцію - дозволяє індивідуально підбирати необхідні висіваючі диски, виходячи з особливостей посівного матеріалу, правильно відрегулювати тиск у системі та швидкість посіву. Таким чином, заздалегідь, до початку посівної кампанії, клієнт отримує цілком налаштовану сівалку для ефективної роботи – а це суттєва економія часу, посівного матеріалу та фінансів!

 

Суховеев руководительотдела продаж Агроспейс, Грейт Плейнс«Ми переконалися, що Great Plains - це один з небагатьох іноземних виробників сільгосптехніки, який не тільки приймає замовлення і надає консультації. Тут, саме в Україні, працює реально сильна команда практиків Great Plains Україна з багаторічним досвідом роботи, яка постійно вивчає представлені на ринку моделі техніки, виїжджає за першою вимогою дистриб'ютора, допомагає налаштувати агрегати Great Plains для досягнення максимального результату, навчити як дистриб'юторів, так і клієнтів . Ще одна велика перевага - наявність у Great Plains в Україні не тільки висококласного сервісного центру для навчання та ремонту техніки, а й величезного складу запчастин, де постійно підтримується широкий асортимент найбільш затребуваних деталей, вузлів і витратних матеріалів для власників техніки, а також запчастин рідкісного попиту. Все це свідчить про високий рівень професіоналізму компанії Great Plains Україна, її надійність і серйозні наміри далі зміцнювати свої позиції на українському ринку сільгосптехніки», - підкреслив  керівник відділу продажу техніки Суховєєв Василь.