Fendt 1050 отримав золоту медаль на виставці ІнтерАГРО-2018 - Agrospace
Fendt 1050 отримав золоту медаль на виставці ІнтерАГРО-2018

1 листопада завершила роботу одна з найбільших агровиставок року – «ІнтерАГРО». Стенд AGCO, де працювала команда «Агроспейс», відвідали сотні сільгоспвиробників та партнерів. А модель трактору Fendt 1050 Vario отримала «золото» за систему повного приводу Vario Drive.

Експозиція корпорації AGCO завжди привертає підвищену увагу на будь-яких виставках, адже лідер світового машинобудування презентує аграріям лише актуальні, інноваційні, відзначені світовими нагородами моделі техніки. «ІнтерАГРО-2018» не стало винятком.

 

На стенді AGCO були представлені машини, що є ефективним інструментом для розвитку бізнесу як крупних підприємств,  так і невеликих фермерських господарств.

выстака ИнтерАгро 2018

 

Окрасою експозиції  став трактор Fendt 1050 Vario потужністю 517 к.с. Ця модель – доволі «юна» у лінійці тракторів  Fendt (вийшла на ринок близько 2 років тому), але вже встигла отримати купу нагород та схвальних відгуків від понад тисячі аграріїв з 35 країн світу. За оцінками незалежних експертів, Fendt 1050 Vario визнано найбільш потужним і разом з тим економічним у світі трактором. Універсальний, потужний, високотехнологічний та надзвичайно економічний – у цій моделі Fendt втілено найкращі інженерні рішення, і, зрештою, придбання цього трактора стає однією з найбільш цінних інвестицій аграрія.

 

Fendt 1050 отримав золоту медаль на виставці «ІнтерАГРО-2018»

 

До списку світових нагород, що має Fendt 1050 Vario, додалася ще й українська: за результатами конкурсу інновацій «InterAGRO Innovation Award-2018» AGCO отримала золоту медаль за систему повного приводу Vario Drive. Ця унікальна система дозволяє управляти переднім та заднім мостом самостійно.

 

AGCO та трактор Fendt 1050 отримав золоту медаль на виставці «ІнтерАГРО-2018»

 

Увагу аграріїв на виставці також привернув менш потужний, але дуже ефективний трактор від  відомого німецького бренду – Fendt 722 Vario. Маючи під капотом 220 к.с., ця машина прекрасно справляється з виконанням найважчих завдань у господарстві, виконуючи їх максимально ефективно – вчасно, з невеликими витратами та забезпечує оператору комфортні умови праці.

 

тракор Фендт 722 (220 к.с.)

 

Третім трактором, презентованим корпорацією AGCO, став найкращий трактор 2018 року – Valtra Т-234 потужністю 235 к.с. Фінський бренд лише нещодавно повернувся на ринок України, але численні виставки та презентації довели, що українські аграрії готові поповнювати свої тракторні парки цими машинами (перші одиниці нових моделей Valtra вже працюють на вітчизняних полях). Адже вони поєднують у собі  низку переваг – неперевершену надійність (між сервісний інтервал 600 мотогодин!), зручність у роботі та легкість обслуговування.

трактр Валтра Т234 А на выставке ИнтеАгро 2018 трактор Валтра А серия и Тсерия на выставке ИнтерАгро

 

Справжній ажіотаж на виставці викликав трактор Valtra А-95 потужністю 103 к.с. Це абсолютна новинка в Україні, представлена у дуже популярному сегменті 75-130 к.с. Оснащений надійним двигуном AGCO Power, простий в експлуатації та сервісі – цей трактор безумовно має прекрасні перспективи на українському ринку.

Справжній ажіотаж на виставці викликав трактор Valtra А-95 потужністю 103 к.с.  трактор Валтра А95

 

Крім того, відвідувачі виставки «ІнтерАГРО» побачили на стенді AGCO світову новинку - гусеничний трактор Fendt 1159 МТ. Це тягач високої потужності (майже 600 к.с.) для аграріїв, яким потрібна максимальна продуктивність. Конструкція машини (аналогічна добре відомим гігантам Challenger) чудово передає зусилля на ґрунт.  Модель оснащено перевіреною часом та абсолютно надійною коробкою перемикання передач.
 

 гусеничний трактор Fendt 1159 МТ на виставці ІнтерАгро  гусеничний трактор Fendt 1159 МТ

 

Отже, виставковий сезон в Україні для корпорації  AGCO та компанії «Агроспейс» завершено! До зустрічі на виставкових площадках країни у наступному році!

Отримати докладну інформацію щодо техніки AGCO від «Агроспейс» можна за  телефоном: (067) 524 71 55 Василь або звернувшись до регіональних менеджерів "Агроспейс"


Дивіться повний фото звіт з виставки "ІнтерАГРО-2018" на офіціальній сторінці компанії в Фейсбук