Директор Агроспейс на виставці «Агропром-2019» розповів про новинки та сюрпризи - Agrospace
Директор Агроспейс на виставці «Агропром-2019» розповів про новинки та сюрпризи

Компанія «Агроспейс» успішно представила свою лінійку техніки аграріям південно-східної  України на найбільшій у регіоні виставці – «Агропром-2019». Директор компанії Олександр Портретний розповів про новинки та плани на 2019 рік.

 

На виставці, що проходила у Дніпрі з 27 лютого до 1 березня, «Агроспейс» демонстрував трактори світових брендів – від компактних Valtra A-95 (103 к.с.) та володарів титулів «Трактор року», «Машина року» Valtra  Т-серії (195 к.с.) до потужних красенів Fendt 936 Vario (360 к.с.), а також чеські ґрунтообробні агрегати – дискові лущильники Softer від Farmet.

 

На стенді компанії було людно протягом усіх трьох днів виставки, бо презентовані моделі техніки були дійсно актуальними, до того ж, наразі діють спеціальні знижені ціни на трактори і вигідні кредитні програми. Менеджери «Агроспейс» іноді просто не встигали відповідати на запитання аграріїв. Тому ми вирішили взяти невелике інтерв’ю у директора компанії Олександра Портретного.

 

Олександре, чому саме ці моделі тракторів Ви вирішили представити на «Агропром-2019»?

 

». Директор компанії Олександр Портретний розповів про новинки та плани на 2019 рік. Виставка Агропром-2019

 

Дуже просто – сьогодні вони найбільш затребувані на українському ринку. Fendt 900 серії – перевірені часом, потужні, економічні, високотехнологічні трактори з Німеччини, що успішно працюють на ланах України не один десяток років. Фінська Valtra  Т-194 ( 195 к.с.) – дуже перспективна модель, бо поєднує у собі надзвичайну надійність та високу ефективність. Недаремно вони отримали стільки світових нагород. «Малюк» Valtra A-95 (103 к.с.) – новинка, але вже користується шаленим попитом, бо такого набору характеристик, опцій та співвідношення ціни-якості у сегменті невеликих тракторів в Україні, напевне, немає.  Техніка Valtra прекрасно себе показала на демо-показах, тому ми бачимо великий потенціал у цього бренда.

 

А як щодо Softer?

 

Ми давно співпрацюємо із чеською компанією Farmet і можемо відзначити, що попит на їхню ґрунтообробну техніку в Україні тільки зростає. Наші аграрії охоче купують як дискові лущильники Softer, так і передпосівні агрегати Kompaktomat. Їхні переваги - висока продуктивність, неперевершена якість обробітку ґрунту, надійна та продумана конструкція, прості налаштування та обслуговування.

 

У якому напрямку розвиватиметься компанія «Агроспейс» у 2019 році?

 

Ми йдемо шляхом укріплення позицій в регіонах, роблячи акцент на післяпродажне обслуговування, висококласний сервіс та безперебійне забезпечення запчастинами. Адже із самого першого дня існування сервіс техніки був найголовнішим напрямом для «Агроспейс», і за це нас цінують постійні клієнти.

 

Минулого року ми відкрили нові представництва і відділення у Білій Церкві, Лубнах та Херсонській області, аби аграрії у регіонах мали змогу обрати ефективну техніку, отримати технічні консультації, більш оперативний сервіс та швидше отримати потрібні запчастини.

Також постійно проводимо навчання сервісних спеціалістів та менеджерів «Агроспейс» - як в Україні, так і закордоном, на заводах-виробниках техніки, аби бути в курсі інновацій та якісно обслуговувати усі бренди.

 

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та у соцмережах! Зустрінемося на виставках та демопоказах!

 

Фінська Valtra  А95 Фінська Valtra  Т194, 195 л.с.

Фендт 360 л.с. на выставке Агропром Fendt 936 Vario (360 к.с.) на выставке Агропром-2019 от Агроспейс

 Fendt 936 Vario (360 к.с.) от Агроспейс на выставке Агропром 2019Софтер от Фармет на выставке Агропром

трактора Валтра Т194 (195 л.с.) и А95 (103 л.с.) от Агроспейс на выставке Агропром 2019 

 технологии валтра технологии валтра