Агроспейс запрошує на виставку АгроТехСервіс-2019 у Запоріжжі - Agrospace
Агроспейс запрошує на виставку АгроТехСервіс-2019 у Запоріжжі

Виставковий сезон-2019 розпочнеться для «Агроспейс» у Запоріжжі. 12-14 лютого тут відбудеться одна з найбільших у південно-східній Україні агровиставок - «АгроТехСервіс-2019». Компанія представить широку лінійку техніки від брендів, що чудово зарекомендували себе в усьому світі – трактори Valtra та Fendt, посівний агрегат Great Plains, ґрунтообробну техніку Farmet.

 

Техніки від «Агроспейс» буде настільки багато, що вона презентуватиметься як у павільйоні, так і на відкритому вуличному майданчику.
 

Фінський бренд Valtra буде представлено двома абсолютно різними моделями. Усі, хто з якихось причин минулого року не змогли відвідати столичні аграрні виставки, в Запоріжжі зможуть побачити на власні очі володаря титулів «Трактор року» та «Машина року», з інноваційним джойстиком Smart Touch. Трактор Valtra T-194 Versu оснащений надійним двигуном AGCO Power від лідеру світового машинобудування (потужність 195 к.с.) та 30-ступеневою трансмісією Powershift, що дозволяє використовувати зчеплення лише у момент запуску двигуна. Особливість цих тракторів – надзвичайна зручність в управлінні та простота обслуговування.

Трактор Valtra T-234 Versu  Трактор Valtra T-234 Versu

 

Поруч на стенді «Агроспейс» представлятимуть іншу модель – трактор Valtra А95. Ця компактна, універсальна, комфортабельна, а головне - економічна модель трактора стане чудовою інвестицією для будь-якого фермерського господарства.

 

«Агроспейс» представлятимуть іншу модель – трактор Valtra А95.  «Агроспейс» представлятимуть іншу модель – трактор Valtra А95.

 


Окрасою тракторної експозиції «Агроспейс» стане знаменитий німецький трактор Fendt  936 Vario у комплектації Profi Plus. Економічний та потужний двигун Deutz 360 к.с., неперевершена безступенева трансмісія Vario, інтелектуальні технології, що дозволяють виконувати найважчі операції максимально ефективно та точно – за ці та багато інших переваг Fendt високо цінують аграрії на усіх континентах. До речі, зараз трактори Fendt 936 Vario можна купити за дуже вигідними цінами (знижка до 28 000 євро!) та з розширеною гарантією до 5 років – докладну інформацією поділяться менеджери «Агроспейс» на стенді.

Fendt  936 Vario у комплектації Profi Plus (360 к.с.)

 

Актуальною моделлю до посівної стане презентована на виставці «АгроТехСервіс» зернова механічна сівалка Great Plains 1300F-2606 з маркерами сліду. Це причіпний агрегат  для мінімальної технології обробки ґрунту, з 26 сошниками та шириною захвату 3,96 м, що дозволяє сіяти зернові культури із міжряддям 15 см, з опцією внесення сухих мінеральних добрив. 

Агроспейс, сівалка механічна зернова Great Plains 1300F

 

На стенді «Агроспейс» можна буде також побачити ґрунтообробну техніку від чеської компанії Farmet – дисковий лущильник Softer  (ширина захвату 4,5 м). З цим агрегатом підготовка ґрунту та ідеального посівного ложа не становитиме жодних проблем.

На стенді «Агроспейс» можна буде також побачити ґрунтообробну техніку від чеської компанії Farmet – дисковий лущильник Softer (ширина захвату 4,5 м)

 

Завітайте на виставку «АгроТехСервіс-2019» та оберіть якісну техніку для отримання високих врожаїв – від ґрунтообробних і посівних агрегатів до висококласних тракторів!

 

Чекаємо на Вас 12-14 лютого за адресою:

м.Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б, ВЦ «Козак-палац».