Агроспейс став офіційним дилером техніки Great Plains - Agrospace
Агроспейс став офіційним дилером техніки Great Plains

Компанія «Агроспейс» розширила портфель високоякісних брендів сільгосптехніки, що пропонується українським аграріям. З жовтня «Агроспейс» офіційно представлятиме добре відому в світі ґрунтообробну та посівну техніку Great Plains на території Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей.
 

Компанія не тільки реалізуватиме техніку Great Plains, але й здійснюватиме якісне сервісне обслуговування та постачатиме оригінальні запчастини.
 

Чому саме Great Plains? Це компанія з багатим досвідом, символ якості та інновацій з 1976 року. Техніка, яку виробляє Great Plains, знайома в усьому світі – від США до України. Напевно, немає жодного вітчизняного аграрія, який би не бачив цю техніку в полях у сусідів або принаймні не чув про неї.

 

генеральний директор «Агроспейс» Ілля Смаглецький. Great Plains

 

 

«Але найважливіший аргумент на користь Great Plains -  технологічні та технічні рішення, втілені в ґрунтообробних та посівних агрегатах цього бренду, дуже ефективні та актуальні саме у нашому південно-східному регіоні, який щорічно страждає від гострої нестачі опадів, повітряної та ґрунтової ерозії. Техніка Great Plains дозволяє дуже щадно обробляти ґрунт та допомагає отримувати високі врожаї навіть у посушливих умовах. Ми вважаємо, що співпраця з Great Plains  буде довгою та плідною», - розповів генеральний директор «Агроспейс» Ілля Смаглецький.

 

 

 

Компанія буде пропонувати своїм клієнтам повну лінійку техніки Great Plains – агрегати для вертикальної та традиційної обробки ґрунту, глибокорозпушувачі, сівалки як точного висіву, так і суцільного: механічні, пневматичні, з робочою шириною від 2,4 м до 18,3 м.

Компанія «Агроспейс» у якості офіційного дилера Great Plains візьме участь у міжнародній виставці «ІнтерАгро-2018», що відбудеться 30 жовтня – 1 листопада у Києві.

Докладну інформацію щодо техніки Great Plains від «Агроспейс» можна отримати телефоном:

 (067) 524 71 55 Василь або звертайтесь до регіональних менеджерів "Агроспейс"