Агроспейс провів низку навчальних заходів для своїх менеджерів - Agrospace
Агроспейс провів низку навчальних заходів для своїх менеджерів

Компанія «Агроспейс» пропонує клієнтам не просто техніку, а інструмент для успішного ведення бізнесу. Тому постійно проводить навчання для своїх менеджерів, аби сільгоспвиробники отримали саме ті машини, які потрібні їхньому господарству для сталого розвитку.

 

Перед стартом нового сезону менеджери відділу продажів «Агроспейс» пройшли навчання по ґрунтообробній та посівній техніці відомих брендів – Farmet і Great Plains.

 

Ґрунтообробні агрегати від чеської фірми Farmet трудяться на ланах України понад 20 років. Найпопулярніші серед них – передпосівні комбінатори Kompaktomat та дискові лущильники Softer. Машини дозволяють гарно підготувати ґрунт для посіву сільгоспкультур, мають високу продуктивність та надійні в роботі. Цікаво, що усі агрегати Farmet попередньо проходять польові випробування на дослідних полях у Чехії.
 

навчання по ґрунтообробній та посівній техніці відомих брендів – Farmet

 

Американська техніка Great Plains для обробки ґрунту і посіву не потребує особливого представлення, адже давно використовується українськими підприємствами, які цінують ці машини за високу ефективність та надійність. Широкий модельний ряд дозволяє обрати сівалку або ґрунтообробний агрегат для будь-якої технології – від класичної до нульової.
 

навчання по ґрунтообробній та посівній техніці відомих брендів – Great Plains. навчання по ґрунтообробній та посівній техніці відомих брендів – Great Plains.

У ході навчальних модулів менеджери «Агроспейс» отримали повну інформацію щодо усієї лінійки техніки  Farmet і Great Plains, розібрали особливості експлуатації та обслуговування кожного агрегату, ознайомилися з новинками, аби пропонувати своїм клієнтам дійсно ефективну техніку, що максимально підходить для їхньої технології, умов, типу ґрунтів тощо.