Агроспейс на виставці «ІнтерАГРО-2018» підписала офіційну дилерську угоду з Great Plains - Agrospace
Агроспейс на виставці «ІнтерАГРО-2018» підписала офіційну дилерську угоду з Great Plains

Цього року міжнародна виставка «ІнтерАГРО-2018» була багатою на сюрпризи. Окрім презентації низки новинок та визначення найкращих інноваційних рішень, на виставці відбулася знакова подія для українського ринку техніки - Great Plains підписала офіційну дилерську угоду з компанією «Агроспейс».

Підготовка до цього кроку велася ще з кінця літа. Команда менеджерів та керівників «Агроспейс» пройшла навчання на базі «Грейт Плейнс-Україна», де ознайомилася з модельним рядом техніки бренду, особливостями налаштування та сервісного обслуговування цих машин.

 

А вже у жовтні, на виставці «ІнтерАГРО-2018», відбулася офіційна церемонія підписання дилерської угоди. Таким чином, компанія «Агроспейс» розширила портфель брендів и стала офіційним дилером посівної та ґрунтообробної техніки Great Plains на території Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей. На підписанні контракту були присутні директор «Грейт Плейнс-Україна» Андрій Воробйов, президент Great Plains Том Брайон (США), генеральний директор «Агроспейс» Ілля Смаглецький та керівник відділу продажів техніки «Агроспейс» Василь Суховєєв.

 

«Агроспейс» на виставці «ІнтерАГРО-2018» підписала офіційну дилерську угоду з Great Plains

 

Техніка Great Plains не потребує особливого представлення. Це ефективні агрегати родом із США, що розроблені спеціально для ґрунтозахисного та ресурсозберігаючого землеробства. Сотні одиниць Great Plains роками працюють на українських полях та користуються попитом (навіть ті, що були у вжитку та обробили багато тисяч гектарів). Це говорить про  високу надійність та продуктивність техніки Great Plains.

 

На «ІнтерАГРО-2018» Great Plains представив нові моделі та такі, що вже стали популярними.

 

 

Останніми роками в Україні все більше господарств частково або повністю переходять на технологію No-Till, що дозволяє ефективно використовувати запаси вологи у ґрунті, запобігати ерозії, заощаджувати значні ресурси – фінансові та людські, а також природним чином відновлювати родючість ґрунту. У США ця технологія успішно впроваджується вже кілька десятиліть, і посівна техніка для «нульової» обробки займає почесне місце у лінійці Great Plains.

 

Так, на виставці Great Plains презентував новинку – зернову пневматичну сівалку для No-Till  Spartan-II 907 (II покоління). Цей агрегат стане в нагоді середнім та великим господарствам, що відмовилися від оранки. Ширина захвата сівалки – 9 м, транспортна ширина – усього 3 м. Сівалку оснащено гідравлічним приводом висіваючих апаратів та двома бункерами по 3000 л.

 

Great Plains презентував новинку – зернову пневматична сівалка для No-Till  Spartan-II 907 (II покоління) Great Plains презентував новинку – зернову пневматичну сівалку  Spartan-II 907 (II покоління)

 

Для ефективного посіву просапних культур Great Plains розробило новий агрегат - сівалку просапну пневматичну точного висіву PL5500. Електропривід висіваючих апаратів дає можливість індивідуально вимикати ряди сошників та використовувати диференційовану норму висіву насіння. Світова прем’єра сівалки відбулася минулого року у Ганновері, а з цього року агрегат доступний для замовлення і в Україні.

 

Грейт Плейнз сівалку просапну пневматичну точного висіву PL5500 сівалку просапну пневматичну точного висіву PL5500

 

Також Great Plains представив на «ІнтерАГРО-2018» агрегати для вертикальної обробки ґрунту - Turbo Max 6.0-TM (шириною захвату 6 м) та Max-Chisel МС5109 (шириною захвату 3,5 м). Подібні агрегати щадно обробляють ґрунт, ефективно працюючи на полях навіть з великою кількістю рослинних решток. Цікавий момент – підшипники в цих моделях не потребують обслуговування.

 

Turbo Max 6.0-TM (шириною захвату 6 м)  Turbo Max 6.0-TM (шириною захвату 6 м)

Max-Chisel МС5109 (шириною захвату 3,5 м) Max-Chisel МС5109 (шириною захвату 3,5 м)

 

Отримати докладну інформацію щодо техніки Great Plains від «Агроспейс» можна телефоном: (067) 524 71 55 Василь  або звернувшись до регіональних менеджерів "Агроспейс"

Дивіться повний фото звіт з виставки "АГРО-2018" на офіціальній сторінці компанії в Фейсбук