Агроспейс демонструватиме інноваційну техніку на Дні поля у Херсоні - Agrospace
Агроспейс демонструватиме інноваційну техніку на Дні поля у Херсоні

Офіційний дистриб’ютор AGCO в Україні компанія «Агроспейс» запрошує на День поля, що відбудеться 31 травня у м. Херсон. Компанія демонструватиме актуальні моделі техніки від відомих світових брендів – як у межах стаціонарної виставки, так і у роботі на полі.

 

Запрошення на День Поля від Агроспейс з Інститутом зрошуваного землеробства

 

Відвідувачів заходу, що проведе Інститут зрошуваного землеробства НААН, чекає цікава та насичена програма: огляд демонстраційних полігонів, де буде представлено останні наукові досягнення та новітні технології вирощування зернових і олійних культур, презентація інноваційних технологій штучного зволоження, застосування сучасних приладів та багато іншого.

 

Один із найцікавіших блоків Дня поля – демонстрація техніки.

 

Компанія «Агроспейс» презентуватиме гостям заходу флагманські моделі від провідних брендів, що користуються популярністю як серед великих агрохолдингів, так і у малих фермерських господарств:

 

- трактор FENDT 1000 серії (300-517 к.с.). Це унікальні для світового ринку машини, що поєднують у собі надзвичайну потужність та неперевершену економічність. І хоча модель вийшла на ринок лише 2 роки тому, у світі уже працює понад 1000 одиниць цієї техніки.

 

- трактор VALTRA T194 Active (потужністю 195 к.с.). Це надійні та сучасні машини від фінського виробника, що отримав багато світових нагород, у тому числі «Трактор року» та «Машина року».

 

У полі «Агроспейс» буде демонструвати виграшний тандем: трактор Fendt 720 Vario (потужністю 200 к.с.) з передпосівним напівнавісним комбінатором Kompaktomat  (6 м) від чеського виробника Farmet. Цей агрегат, що працює на полях України понад 20 років, дозволяє якісно обробити ґрунт, розрівняти його та підготувати до посіву – усе за один прохід. А Fendt 720 Vario допомагає виконати поставлені завдання швидко та максимально ефективно.

 

Запрошуємо усіх бажаючих 31 травня на День поля у Херсоні (сел. Наддніпрянське)!

 

За додатковою інформацією звертайтеся: тел. (067) 562-86-30 або (076) 524 74 97