AGCO разом з Агроспейс презентують світові новинки техніки на ІнтерАгро-2018 - Agrospace
AGCO разом з Агроспейс презентують світові новинки техніки на ІнтерАгро-2018

Компанія «Агроспейс» разом з корпорацією AGCO візьме участь у міжнародній виставці «ІнтерАгро-2018». На стенді лідера світового машинобудування будуть представлені новинки техніки та популярні моделі, що вже заслужили визнання вітчизняних аграріїв.

 

ІнтерАгро2018 Київ Агроспейс та АГКО

 

Так, на виставці вперше в Україні буде презентовано гусеничний трактор Fendt 1159 МТ. Світова прем’єра цієї надпотужної машини відбулася минулого року у Ганновері. Новинку оснащено двигуном AGCO Power потужністю 592 к.с. та інноваційною системою приводу. Потужний двигун працює тихо, рівно, витримуючи граничні навантаження. По суті, цей трактор відкриває нові стандарти у передачі тягового зусилля.

 

презентовано гусеничний трактор Fendt 1159 МТ

 

На стенді AGCO також можна буде побачити флагман колісних тракторів - Fendt  1050 Vario (потужністю 517 к.с.). Це світовий рекордсмен за силою та економічністю (згідно незалежних випробувань експертами Німецького сільськогосподарського товариства DLG). 1000 серія Fendt встигла завоювати не тільки світове визнання (понад 1000 одиниць проданих тракторів за 2 роки у 35 країнах!), але й отримала високі оцінки українських аграріїв.
 

трактор Фендт 1050 на виставці Агро2018


Крім того, на виставці презентують європейського лідера продажів серед тракторів середньої потужності– трактор Fendt  722 Vario (220 к.с.). Це найбільш універсальна машина серед потужних тракторів, що відрізняється високою продуктивністю при добрій маневреності, точністю виконання робіт, надійністю та комфортабельністю.
 

720 Фендт

 

Також AGCO з Агроспейс презентують гостям «ІнтерАгро-2018» ще одну новинку 2018 року – фінський трактор Valtra T-234 потужністю 235 к.с. Не упустіть шанс побачити на власні очі володаря титулів «Машина року», «Трактор року».
 

траткор Валтра 234


І ще одна новина – у конкурсі «InterAGRO Innovation Award», за результатами якого нагороджуватимуть найкращі технічні рішення, візьме участь Fendt VarioDrive. Це перша у світі система повного приводу, що управляє переднім і заднім мостом самостійно.

 

Запрошуємо Вас на виставку «ІнтерАгро-2018» - буде цікаво!

Виставка проходитиме у Києві з 30 жовтня до 1 листопада за адресою: Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр (ст. м. «Лівобережна»).