AGCO на виставці «АГРО-2019» представить надсучасну техніку – від Valtra до Fendt IDEAL - Agrospace
Запрошуємо на виставку АГРО-2019

4-7 червня у Києві відбудеться найбільша та найочікуваніша сільгоспвиставка року – «АГРО-2019». Лідер світового машинобудування – корпорація «AGCO» – представить інноваційні моделі тракторів відомих брендів Fendt та Valtra. Команда «Агроспейс», яка традиційно працюватиме на стенді AGCO, запрошує Вас відвідати виставку «АГРО-2019», аби побачити на власні очі усі цікавинки та новинки.

 

На стенді AGCO завжди аншлаг. Адже тут можна обрати найкращі зразки техніки від провідних світових виробників – лідерів галузі.

 

Німецькі трактори Fendt будуть представлені різними моделями – до 1100 МТ серії. Незалежно від потужності, усі вони відрізняються високою технологічністю, продуктивністю, надійністю та здатністю упоратися з будь-якими задачами максимально ефективно.  Німецькі фермери щороку визнають машини Fendt найкращими з-поміж усіх брендів тракторів, а вони добре знаються на техніці та рахують кожен євро!

 

виставка Агро-2019 стенд Фендт  та Валтра, Агроспейс виставка агро2019 та агроспейс, тарктори валтра


Також в рамках експозиції можна буде побачити трактори Valtra від знаменитого фінського виробника (серії А та Т). Техніка цього бренду повернулася на вітчизняний ринок лише минулого року, але вже встигла завоювати прихильність українських аграріїв завдяки безперечній надійності, простоті та водночас високій ефективності.

 

І, нарешті, AGCO представить довгоочікувану новинку – завітайте на стенд тв дізнавайтесь!

 

Протягом усіх днів роботи виставки «АГРО-2019» на стенді AGCO працюватимуть менеджери компанії «Агроспейс», які із задоволенням проконсультують щодо усього модельного ряду техніки, сервісного обслуговування, запчастин та розкажуть про зручні для Вас варіанти фінансування купівлі техніки.

 

агро2019 та агроспейс агроспейс на виставці Агро2019, трактори Фент та Валтра

комбайн фендт идеал комбайн фендт с-серии

 

Виставка «АГРО-2019» проходитиме 4-7 червня за адресою: м.Київ, вул.Ак.Глушкова, 1, НК «Експоцентр України».

Чекаємо на Вас!

Дивітся відео, як проходила виставка «АГРО-2018»: